Privacy Policy – Skytrack

Skytrack is a values-driven technology agency, helping companies overcome their limitations.

Projects

Contact Us

Perikleous 0, 57001 Thessaloniki
Merlin 7, 10671 Athens
West Bay, Doha, Qatar

info@skytrack.gr

+30 - 210 220 2603
+30 - 2310 365067
+974 - 503 45180

Πολιτική Απορρήτου

Η τήρηση του απορρήτου σας είναι σημαντική για την Skytrack. Για το λόγο αυτό έχουμε αναπτύξει μια Πολιτική απορρήτου που διέπει τον τρόπο συλλογής, χρήσης, κοινοποίησης, μεταβίβασης και αποθήκευσης των δεδομένων σας. Εκτός από την παρούσα Πολιτική απορρήτου, παρέχουμε πληροφορίες για τα δεδομένα και το απόρρητο οι οποίες ενσωματώνονται στα προϊόντα μας για συγκεκριμένες λειτουργίες που απαιτούν τη χρήση των προσωπικών πληροφοριών σας Μπορείτε να διαβάσετε αυτές τις πληροφορίες πριν από την ενεργοποίηση αυτών των λειτουργιών από τις Ρυθμίσεις που σχετίζονται με τις λειτουργίες εντός των προϊόντων.

Συλλογή και χρήση προσωπικών πληροφοριών

Η Skytrack σας ενημερώνει, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679, τον Ν. 4624/2019 και τις λοιπές διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, υπό την ιδιότητά της ως υπευθύνου επεξεργασίας, ότι επεξεργάζεται προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγονται είτε με την υποβολή αίτησης για τη χορήγηση προϊόντος ή παροχής υπηρεσίας, είτε στο πλαίσιο των εν γένει σχέσεων, συνεργασιών και συναλλαγών με την Skytrack, σύμφωνα με τα κατωτέρω.

Στα προσωπικά δεδομένα ανήκει κάθε πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει είτε απευθείας ή συνδυαστικά με άλλες στη μοναδική σας αναγνώριση ή στον εντοπισμό σας ως φυσικό πρόσωπο. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν κατά περίπτωση στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, τηλεφωνικός αριθμός, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.α.

Ενδέχεται να σας ζητηθεί να παράσχετε προσωπικές πληροφορίες στο πλαίσιο οποιασδήποτε επικοινωνίας σας με την Skytrack ή με μια συνδεδεμένη επιχείρηση της Skytrack. Η Skytrack και οι συνδεδεμένες επιχειρήσεις της δύνανται να ανταλλάσσουν μεταξύ τους τις προσωπικές σας πληροφορίες και να τις χρησιμοποιούν σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική απορρήτου. Δύνανται επίσης να τις συνδυάζουν με άλλες πληροφορίες προκειμένου να παρέχουν και να βελτιώνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, καθώς και το περιεχόμενο και τη διαφήμιση. Δεν υποχρεούστε να παράσχετε τις προσωπικές πληροφορίες που ζητούνται, αλλά αν επιλέξετε να παραλείψετε αυτήν την ενέργεια, σε πολλές περιπτώσεις δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να σας παράσχουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας ή να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήματα που έχετε.

Ποιες προσωπικές πληροφορίες συλλέγουμε

Με την επικοινωνία σας με την Skytrack, με την αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας, την επικοινωνία ή την συμμετοχή σε διαδικτυακή έρευνα ή την εγγραφή στο newsletter μας, έχουμε τη δυνατότητα να συλλέγουμε πληροφορίες, όπως το όνομα, την ταχυδρομική διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις προτιμήσεις επικοινωνίας καθώς και τρόπους πληρωμής.

Ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες, όπως επάγγελμα, γλώσσα, ταχυδρομικό κώδικα, τηλεφωνικό κώδικα περιοχής, μοναδικό αναγνωριστικό συσκευής, ενιαίο εντοπιστή πόρων (URL) παραπομπής, τοποθεσία, καθώς και τη ζώνη ώρας στην οποία χρησιμοποιείται ένα προϊόν της Skytrack, ώστε να κατανοούμε καλύτερα τη συμπεριφορά των πελατών και να βελτιώνουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη διαφήμισή μας.

Ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες σε σχέση με τις δραστηριότητες των πελατών στον διαδικτυακό μας τόπο, στις υπηρεσίες Cloud, στο Play Store και App Store λογαριασμό μας, καθώς και από τα υπόλοιπα προϊόντα και υπηρεσίες μας. Οι εν λόγω πληροφορίες συγκεντρώνονται και χρησιμοποιούνται για να μας βοηθήσουν να παρέχουμε πιο χρήσιμες πληροφορίες στους πελάτες μας και για να κατανοήσουμε ποια τμήματα του διαδικτυακού μας τόπου, των προϊόντων και των υπηρεσιών μας ενδιαφέρουν περισσότερο το κοινό. Τα δεδομένα που συγκεντρώνονται δεν θεωρούνται προσωπικές πληροφορίες στο πλαίσιο της παρούσας Πολιτικής απορρήτου.

Ενδέχεται να συλλέγουμε και να αποθηκεύουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένων των ερωτημάτων αναζήτησης. Αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της συνάφειας των αποτελεσμάτων που παρέχονται από τις υπηρεσίες μας. Με την εξαίρεση ορισμένων περιορισμένων περιπτώσεων που αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας στο Internet, αυτές οι πληροφορίες δεν θα συσχετίζονται με τη διεύθυνση IP σας.

Με τη ρητή συγκατάθεσή σας, έχουμε τη δυνατότητα να συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τη συσκευή και τις εφαρμογές σας, προκειμένου να βοηθήσουμε τους προγραμματιστές εφαρμογών να βελτιώσουν τις εφαρμογές τους.

Με την υποβολή των Προσωπικών Δεδομένων σας στην Skytrack, συναινείτε στη χρήση αυτών των δεδομένων σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική. Τα Προσωπικά σας Δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, εκτός αν λάβουμε την άδειά σας, ή εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται από το νόμο.

Σκοπός επεξεργασίας

Η Skytrack συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι κάθε φορά αναγκαία για την διαχείριση των αιτημάτων σας σχετικά με αγορές και παραγγελίες σας, για την σύναψη και εκτέλεση σύμβασης καθώς και την ταυτοποίηση, την επαλήθευση των στοιχείων σας και την επικοινωνία μαζί σας κατά το στάδιο τόσο της προσυμβατικής όσο και της συμβατικής σχέσης μαζί σας, καθώς και οποιασδήποτε άλλης επικοινωνίας, συναλλαγής ή συνεργασίας σας με την Skytrack.

Η επεξεργασία των δεδομένων εξυπηρετεί σκοπούς, όπως: α) Η παροχή των υπηρεσιών της Skytrack με βάση σύμβαση και η παροχή πληροφοριών για την σύναψη και εξυπηρέτηση σύμβασης και για όσο χρόνο παραμένει αυτή σε ισχύ, β) Η εξασφάλιση της εμπορικής πίστης, της αξιοπιστίας και ασφάλειας των συναλλαγών και της άσκησης των δικαιωμάτων της οικονομικής ελευθερίας και της ελεύθερης πληροφόρησης, γ) η ενημέρωσή σας για την επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων και η άσκηση των σχετικών δικαιωμάτων σας.

Νομική βάση επεξεργασίας

α) Το έννομο συμφέρον της Skytrack για την παροχή των υπηρεσιών της με βάση σύμβαση, την ασφάλεια συναλλαγών, την οικονομική ελευθερία και ελευθερία της πληροφόρησης,
β) ως προς την ενημέρωση και την άσκηση των δικαιωμάτων σας: συμμόρφωση με υποχρέωση που απορρέει από τη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων,
γ) Σε περιπτώσεις που έχουμε λάβει τη συγκατάθεσή σας, ιδίως όταν για την επεξεργασία δε συντρέχει κάποια από τις ανωτέρω αναφερόμενες νομικές βάσεις, η επεξεργασία των δεδομένων βασίζεται στη συγκατάθεσή σας.

Πώς χρησιμοποιούμε τις προσωπικές πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικές σας πληροφορίες για την ταυτοποίηση κατά την επικοινωνία μαζί σας και για την εξυπηρέτηση και υποστήριξη των αιτημάτων σας και για την παροχή των υπηρεσιών μας.

Επιπλέον, οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε μας επιτρέπουν να σας ενημερώνουμε σχετικά με τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις προϊόντων, ενημερώσεις λογισμικού και επερχόμενες εκδηλώσεις της Skytrack. Εάν δεν επιθυμείτε να περιλαμβάνεστε στη λίστα παραληπτών μας, έχετε το δικαίωμα να εξαιρεθείτε από αυτήν οποτεδήποτε.

Επίσης, χρησιμοποιούμε προσωπικές πληροφορίες, οι οποίες μας βοηθούν να δημιουργούμε, να αναπτύσσουμε, να χειριζόμαστε, να παρέχουμε και να βελτιώνουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, το περιεχόμενο και τη διαφήμισή μας, καθώς και για σκοπούς αποτροπής απώλειας και καταπολέμησης της απάτης.

Κατά καιρούς, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για να αποστείλουμε σημαντικές ειδοποιήσεις, όπως ανακοινώσεις σχετικά με αγορές και τροποποιήσεις στους όρους, τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές μας.

Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε προσωπικές πληροφορίες για ενδοεταιρικούς σκοπούς, όπως για έλεγχο, ανάλυση δεδομένων και έρευνα με στόχο τη βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών της Skytrack, καθώς και για την επικοινωνία με τους πελάτες.

Αν συμμετέχετε σε κλήρωση, διαγωνισμό ή παρόμοια προωθητική ενέργεια, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που παρέχετε για τη διαχείριση αυτών των προγραμμάτων.

Πως συλλέγουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα

Συλλέγουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας απευθείας από εσάς: μέσω email, τηλεφωνικών κλήσεων, μέσω φαξ, μέσω κάθε είδους συμβάσεων πωλήσεων/υπηρεσιών/προϊόντων που συνάπτετε με την εταιρεία μας, στο πλαίσιο εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκ μέρους σας για τη σύναψη συμβολαίων πώλησης και για την παροχή προσφορών/υπηρεσιών/προϊόντων από την εταιρεία, μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας, όταν επιλέξετε να εγγραφείτε στο newsletter μας.

Υποβάλλοντας τα Προσωπικά Δεδομένα σας στη Skytrack, συναινείτε στη χρήση αυτών των δεδομένων σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική. Τα Προσωπικά Δεδομένα σας δεν χρησιμοποιούνται για κανέναν άλλο σκοπό, εκτός εάν λάβουμε την άδειά σας ή όπως απαιτείται από τη νομοθεσία ή τις επαγγελματικές προδιαγραφές.

Επεξεργασία Δεδομένων για σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών

Η Skytrack ενδέχεται, εφόσον εξασφαλίσει προηγουμένως τη συναίνεση σας, να επεξεργαστεί τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα προκειμένου να σας ενημερώνει για παρεχόμενα προϊόντα και υπηρεσίες της που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν. Για το σκοπό αυτό επεξεργάζεται πληροφορίες που αφορούν τις υπηρεσίες της προκειμένου να παρουσιάσει προϊόντα, υπηρεσίες ή προσφορές που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας. Σε κάθε περίπτωση έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων για τον παραπάνω σκοπό απευθείας εμπορικής προώθησης υπηρεσιών, απευθύνοντας σχετικό αίτημα προς την Skytrack.

Αποδέκτες των δεδομένων σας

Αποδέκτες των αναγκαίων, με βάση τον σκοπό της εκάστοτε διαβίβασης, δεδομένων σας, είναι η Skytrack και οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Skytrack στο πλαίσιο των καθηκόντων τους.

Κατά την εκπλήρωση των συμβατικών, νόμιμων και κανονιστικών υποχρεώσεων της, την εξυπηρέτηση των έννομων συμφερόντων της ή τρίτων (ενδεικτικά: θυγατρικών και συνδεδεμένων εταιρειών), καθώς και στις περιπτώσεις που η Skytrack είναι εξουσιοδοτημένη ή έχει λάβει τη συγκατάθεσή σας, η Skytrack ενδέχεται να κοινοποιεί με βάση τον σκοπό της εκάστοτε διαβίβασης συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες σε στρατηγικούς συνεργάτες της στον τομέα της παροχής προϊόντων και υπηρεσιών ή σε συνεργάτες οι οποίοι βοηθούν την Skytrack να εκτελεί προωθητικές ενέργειες προς πελάτες. Προσωπικές πληροφορίες θα κοινοποιούνται από την Skytrack μόνο για την παροχή ή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της και δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους για τους δικούς τους προωθητικούς σκοπούς.

Η Skytrack ανταλλάσσει προσωπικές πληροφορίες με εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες, όπως επεξεργασία πληροφοριών, χορήγηση πίστωσης, διεκπεραίωση παραγγελιών πελατών, παράδοση προϊόντων, διαχείριση και αναβάθμιση δεδομένων πελατών, παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών, εκτίμηση του ενδιαφέροντος που έχετε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και διενέργεια έρευνας πελατών ή έρευνας για την αξιολόγηση της ικανοποίησης των πελατών. Οι ανωτέρω εταιρείες υποχρεούνται να προστατεύουν τις πληροφορίες σας και μπορεί να εδρεύουν σε κάθε τοποθεσία που δραστηριοποιείται η Skytrack.

Η Skytrack ενδέχεται να υποχρεωθεί –εκ του νόμου, δυνάμει νομικής διαδικασίας, στο πλαίσιο εκκρεμούς δίκης ή/και από αιτήματα δημοσίων και κρατικών αρχών να γνωστοποιήσει τις προσωπικές πληροφορίες σας. Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε πληροφορίες για λόγους εθνικής ασφάλειας, συμμόρφωσης με το νόμο ή για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

Η Skytrack δύναται να διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτες χώρες ή διεθνείς οργανισμούς εκτός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.), εφόσον: α) διασφαλίζεται επαρκές επίπεδο προστασίας, βάσει αποφάσεων επάρκειας της ΕΕ, εταιρικών δεσμευτικών κανόνων, τυποποιημένων συμβάσεων και εγκεκριμένων κωδίκων δεοντολογίας ή β) έχουν παρασχεθεί κατάλληλες εγγυήσεις για την επεξεργασία τους με βάση τη νομοθεσία. Εάν καμία από τις ανωτέρω προϋποθέσεις δεν ισχύει, διαβίβαση μπορεί να γίνει εφόσον συντρέχουν οι παρεκκλίσεις που μνημονεύονται από τη νομοθεσία μεταξύ των οποίων ενδεικτικά είναι οι ακόλουθες: i) έχετε παράσχει στην Skytrack την τους τούτο ρητή συγκατάθεσή σας, ii) η διαβίβαση απαιτείται για την εκτέλεση σύμβασής με την Skytrack, iii) η διαβίβαση είναι απαραίτητη για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων, iv) η διαβίβαση είναι απαραίτητη για σημαντικούς λόγους δημοσίου συμφέροντος.

Προστασία προσωπικών πληροφοριών

Η Skytrack λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τους την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών. Οι διαδικτυακές υπηρεσίες της Skytrack προστατεύουν τις προσωπικές πληροφορίες σας κατά τη μεταφορά τους με χρήση μεθόδων κρυπτογράφησης. Όταν τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται από την Skytrack, χρησιμοποιούνται συστήματα υπολογιστών με περιορισμένη πρόσβαση τα οποία βρίσκονται σε εγκαταστάσεις όπου έχουν ληφθεί μέτρα φυσικής ασφάλειας. Σε κάθε περίπτωση λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε την εμπιστευτικότητα, ακεραιότητα και διαθεσιμότητα των δεδομένων σας. Στόχος μας είναι να διασφαλίζουμε ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες μεταφέρονται, αποθηκεύονται και επεξεργάζονται σύμφωνα με τα κατάλληλα διεθνή πρότυπα και διαδικασίες ασφαλείας.

Συνοχή και διατήρηση των προσωπικών πληροφοριών

Η Skytrack σας διευκολύνει να διατηρείτε τις προσωπικές πληροφορίες σας ακριβείς, πλήρεις και επικαιροποιημένες. Διατηρούμε τις προσωπικές πληροφορίες σας για χρονικό διάστημα απαραίτητο για την εκτέλεση των σκοπών που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική απορρήτου εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο μεγαλύτερη χρονική περίοδος.

Πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες

Μπορείτε να μας βοηθήσετε να διασφαλίσουμε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας και οι προτιμήσεις σας είναι ακριβείς, πλήρεις και επικαιροποιημένες. Για τυχόν προσωπικές πληροφορίες τις οποίες διατηρούμε, θα παρέχουμε πρόσβαση για οποιονδήποτε σκοπό, καθώς και για να ζητήσετε τη διόρθωση των δεδομένων σας αν αυτά είναι ανακριβή ή τη διαγραφή των δεδομένων αν η Skytrack δεν απαιτείται να τα διατηρεί εκ του νόμου ή για νόμιμους εμπορικούς σκοπούς.

Διαδικτυακοί τόποι και υπηρεσίες τρίτων

Οι διαδικτυακοί τόποι, τα προϊόντα, οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της Skytrack μπορεί να περιέχουν συνδέσμους σε διαδικτυακούς τόπους, προϊόντα και υπηρεσίες τρίτων. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους ενδέχεται να χρησιμοποιούν ή να προσφέρουν προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τρίτους, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν στοιχεία και δεδομένα τοποθεσίας ή στοιχεία επικοινωνίας, διέπονται από τις αντίστοιχες πρακτικές απορρήτου τρίτων. Σας προτρέπουμε να ενημερωθείτε για τις πρακτικές απορρήτου των ανωτέρω τρίτων.

Δικαιώματα που παρέχει ο Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 και ο Ν. 4624/2019.

  • Το δικαίωμα πληροφόρησης και λήψης επιβεβαίωσης για το εάν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που βρίσκονται στην κατοχή της Skytrack υφίστανται επεξεργασία, εντός μηνός από την υποβολή του αιτήματος.
  • Το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και ειδικώς σε πληροφορίες αναφορικά με τους σκοπούς της επεξεργασίας αυτών για επαγγελματικούς σκοπούς.
  • Το δικαίωμα προηγούμενης ενημέρωσής και συγκατάθεσής για την κοινοποίηση/διαβίβαση δεδομένων προς πιθανούς αποδέκτες στους οποίους μπορεί να κοινολογηθούν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, ιδίως τους αποδέκτες σε τρίτες χώρες ή διεθνείς οργανισμούς.
  • Το δικαίωμα λήψης αντιγράφων, και σε ηλεκτρονική μορφή, δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που υποβάλλονται σε επεξεργασία.
  • Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας.
  • Το δικαίωμα να εναντιωθείτε σε οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που τηρούμε (δικαίωμα εναντίωσης).
  • Το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων από τα αρχεία που τηρούμε (δικαίωμα στη λήθη) υπό ορισμένες προϋποθέσεις, όπως όταν τα δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα, έχετε ανακαλέσει τη συγκατάθεσή σας, τα δεδομένα έχουν υποβληθεί σε παράνομη επεξεργασία κ.ο.κ..
  • Το δικαίωμα να ζητήσετε τη μεταφορά των δεδομένων σας από την Skytrack σε οποιονδήποτε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας (δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων).
  • Το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δε θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση προ της ανάκλησής της και η επαναχορήγηση ανακληθείσας συγκατάθεσης είναι επιτρεπτή.
  • Το δικαίωμα Προσφυγής στην Αρχή. Έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα εφόσον θεωρείτε ότι προσβάλλονται τα δικαιώματά σας με οποιονδήποτε τρόπο. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της (www.dpa.gr – Πολίτες – Υποβολή καταγγελίας στην Αρχή) όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.

Η άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων ενεργεί για το μέλλον και δεν αφορά σε ήδη εκτελεσθείσα επεξεργασία δεδομένων.

Cookies και άλλες τεχνολογίες

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη, στο smartphone του ή σε άλλη συνδεμένη στο διαδίκτυο συσκευή για τη μοναδική αναγνώριση του browser του επισκέπτη ή την αποθήκευση πληροφοριών & ρυθμίσεων στο browser, όπως η γλώσσα προτίμησης. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη όσον αφορά τη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών της ιστοσελίδας, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Δε μπορούμε να διαβάσουμε καμία πληροφορία από τον σκληρό σας δίσκο ακόμη και αν αποθηκεύσουμε cookies εκεί. Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies που είναι ήδη αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας αλλά, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies στην ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org

Αναγκαία cookies. Αυτά τα cookies είναι αναγκαία για να λειτουργήσει ο διαδικτυακός τόπος και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Συνήθως ορίζονται μόνο ως απάντηση στις ενέργειες που κάνετε εσείς. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser σας ώστε να μπλοκάρει τα cookies ή να σας ειδοποιεί σχετικά με αυτά, αλλά μετά, ορισμένα τμήματα του διαδικτυακού τόπου δεν θα λειτουργούν. Αυτά τα cookies δεν αποθηκεύουν πληροφορίες που σας ταυτοποιούν.

Λειτουργικά Cookies. Αυτά τα cookies επιτρέπουν στην ιστοσελίδα να θυμάται επιλογές που έχετε κάνει με σκοπό να παρέχει λειτουργικότητα για δικό σας όφελος. Για παράδειγμα, τα λειτουργικά cookies επιτρέπουν στην ιστοσελίδα να θυμάται ρυθμίσεις συγκεκριμένες για σας, όπως την επιλογή της χώρας σας και κατάσταση συνεχούς σύνδεσης εάν επιλεχθεί από εσάς και να εμφανίζει προηγούμενες αποστολές, πακέτα υπό παρακολούθηση και άλλες εξατομικευμένες λειτουργίες.

Αναλυτικά Cookies. Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να συλλέγουμε δεδομένα που σχετίζονται με τη χρήση της ιστοσελίδας από εσάς, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου στο οποίο κάνετε κλικ καθώς περιηγείστε στην ιστοσελίδα, με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης και του σχεδιασμού της ιστοσελίδας. Αυτά τα cookies μπορεί να παρέχονται από τον τρίτο πάροχο αναλυτικών εργαλείων, αλλά χρησιμοποιούνται μόνο για σκοπούς που σχετίζονται με την ιστοσελίδα.

Διαφημιστικά cookies. Τα διαφημιστικά cookies ορίζονται στον διαδικτυακό τόπο μας από  τρίτες εταιρείες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από αυτές τις εταιρείες για να δημιουργήσουν ένα προφίλ των ενδιαφερόντων σας, ώστε εμείς να μπορούμε να σας δείξουμε σχετικές διαφημίσεις σε άλλους διαδικτυακούς τόπους. Δεν αποθηκεύουν προσωπικά δεδομένα άμεσα, αλλά βασίζονται στη μοναδική αναγνώριση του browser σας και της συσκευής με την οποία συνδέεστε στο διαδίκτυο. Εάν δεν επιτρέψετε αυτά τα cookies, οι διαφημίσεις που θα βλέπετε θα είναι λιγότερο στοχευμένες.

Cookies τρίτων μέρων (third-party cookies). Ορισμένα τρίτα μέρη επίσης τοποθετούν cookies στη συσκευή σας όταν επισκέπτεστε τον διαδικτυακό μας τόπο. Με αυτά τα cookies συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδρασή σας με τον διαδικτυακό τόπο μας. Μπορεί να χρησιμοποιήσουν αυτά τα δεδομένα για να εξάγουν στατιστικά συμπεράσματα και να βελτιώσουν τη διαφημιστική εμπειρία σας ως επισκέπτη. Τα εν λόγω τρίτα μέρη, λειτουργούν ως ανεξάρτητοι υπεύθυνοι επεξεργασίας.

Οι διαδικτυακοί τόποι, οι διαδικτυακές υπηρεσίες, οι διαδραστικές εφαρμογές, τα e-mail και οι διαφημίσεις της Skytrack δύνανται να χρησιμοποιούν cookies και άλλες τεχνολογίες, όπως pixel tag και προειδοποιητικά σήματα web. Οι ανωτέρω τεχνολογίες μάς βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα τη συμπεριφορά του χρήστη, μας υποδεικνύουν ποια τμήματα των διαδικτυακών μας τόπων έχουν δεχθεί επισκέπτες, ενώ επίσης διευκολύνουν και μετρούν την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων και των διαδικτυακών αναζητήσεων. Αντιμετωπίζουμε τις πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies και άλλες τεχνολογίες ως μη προσωπικές πληροφορίες. Ωστόσο, στην έκταση που διευθύνσεις Πρωτοκόλλου Internet (ΙΡ) ή παρόμοια προσδιοριστικά στοιχεία θεωρούνται προσωπικές πληροφορίες σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αντιμετωπίζουμε επίσης αυτά τα προσδιοριστικά στοιχεία ως προσωπικές πληροφορίες. Ομοίως, στην έκταση που μη προσωπικές πληροφορίες συνδυάζονται με προσωπικές πληροφορίες, αντιμετωπίζουμε τις συνδυαστικές πληροφορίες ως προσωπικές στο πλαίσιο της παρούσας Πολιτικής απορρήτου.

Οι διαφημίσεις που παρέχονται από την πλατφόρμα διαφημίσεων Skytrack μπορεί να εμφανιστούν στις ειδήσεις της Skytrack και στο email σας. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε διαφημίσεις που στοχεύουν στα ενδιαφέροντά σας από τη διαφημιστική πλατφόρμα της Skytrack, μπορείτε να επιλέξετε να διαγραφείτε από τη λήψη αυτών των διαφημίσεων.

Η Skytrack και οι συνεργάτες μας επίσης χρησιμοποιούν cookies και άλλες τεχνολογίες, προκειμένου να θυμούνται προσωπικές πληροφορίες όταν χρησιμοποιείς τον διαδικτυακό τόπο, τις διαδικτυακές υπηρεσίες και τις εφαρμογές μας. Ο στόχος μας στις ανωτέρω περιπτώσεις είναι να κάνουμε την εμπειρία σας με την Skytrack πιο άνετη και προσωπική. Για παράδειγμα, η γνώση του μικρού σας ονόματος μας επιτρέπει να σας καλωσορίσουμε την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς τη Skytrack. Η γνώση της χώρας και της γλώσσας σας, μας επιτρέπει να σας παρέχουμε μια καταναλωτική εμπειρία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Η γνώση ότι κάποιος με τη χρήση του υπολογιστή ή της συσκευής σας έχει αγοράσει συγκεκριμένο προϊόν ή έχει χρησιμοποιήσει συγκεκριμένη υπηρεσία μας επιτρέπει να καταστήσουμε τις διαφημιστικές και ηλεκτρονικές επικοινωνίες μας πιο σχετικές με τα ενδιαφέροντά σας. Επιπλέον, η γνώση των στοιχείων επικοινωνίας σας, των αναγνωριστικών υλικού και λοιπών πληροφοριών για τον υπολογιστή ή τη συσκευή σας, μας επιτρέπει να προσωποποιούμε τις εφαρμογές σας και να σας παρέχουμε καλύτερη πελατειακή υποστήριξη.

Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε τα cookies, πηγαίνετε στις Προτιμήσεις (Preferences) του προγράμματος περιήγησης (browser) και μετά επίλεξε το παράθυρο Απόρρητο (Privacy) για να διαχειριστείτε τις προτιμήσεις σας. Από την κινητή ασς συσκευή, πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις (Settings), μετά στην επιλογή πρόγραμμα περιήγησης (browser), μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Απόρρητο και Ασφάλεια (Privacy & Security) και αγγίξτε «Αποκλεισμός cookies» (Block Cookies) για να διαχειριστείτε τις προτιμήσεις σας. Aπευθυνθείτε στις ρυθμίσεις του εκάστοτε browser για να ενημερωθείτε πώς θα απενεργοποιήσετε τα cookies. Σας επισημαίνουμε ότι όταν απενεργοποιηθούν τα cookies, συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του διαδικτυακού τόπου της Skytrack δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα.

Όπως ισχύει και στις περισσότερες υπηρεσίες στο Internet, συλλέγουμε κάποιες πληροφορίες αυτόματα και τις αποθηκεύουμε σε αρχεία καταγραφής. Αυτές οι πληροφορίες συμπεριλαμβάνουν διευθύνσεις Πρωτοκόλλου Internet (IP), τύπο και γλώσσα προγράμματος περιήγησης, πάροχο διαδικτυακών υπηρεσιών (ISP), διαδικτυακούς τόπους και εφαρμογές παραπομπής και εξόδου, λειτουργικό σύστημα, επιβεβαίωση ημερομηνίας/ώρας και δεδομένα περιήγησης (clickstream).

Χρησιμοποιούμε τις ανωτέρω πληροφορίες για την κατανόηση και την ανάλυση των τάσεων, τη διαχείριση του διαδικτυακού τόπου, την κατανόηση της συμπεριφοράς των χρηστών στον διαδικτυακό τόπο, τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας και τη συλλογή δημογραφικών στοιχείων σε σχέση με τη βάση των χρηστών μας συνολικά. Η Skytrack ενδέχεται να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες στο πλαίσιο υπηρεσιών μάρκετινγκ και διαφήμισης.

Σε ορισμένα από τα e-mail, χρησιμοποιούμε έναν ενιαίο εντοπιστή πόρων click-through («click-through URL») που συνδέεται με περιεχόμενο στον διαδικτυακό τόπο της Skytrack. Όταν οι πελάτες κάνουν κλικ σε έναν από τους ενιαίους εντοπιστές πόρων (URL) που αναφέρονται παραπάνω, διέρχονται μέσω ξεχωριστού διακομιστή web πριν να καταλήξουν στην ιστοσελίδα προορισμού του διαδικτυακού τόπου μας. Ανιχνεύουμε τα ως άνω δεδομένα click-through προκειμένου να μας επιτρέψουν να προσδιορίσουμε το ενδιαφέρον για συγκεκριμένα θέματα και να προβούμε σε μέτρηση της αποτελεσματικότητας της επικοινωνίας με τους πελάτες μας. Αν επιθυμείτε να μην γίνεται η εν λόγω ανίχνευση, δεν θα πρέπει να κάνετε κλικ σε συνδέσμους κειμένου ή γραφικών σε e-mail.

Τα pixel tag μάς επιτρέπουν να αποστέλλουμε e-mail σε μορφή αναγνώσιμη από τους πελάτες και μας ενημερώνουν εάν το μήνυμα έχει ανοιχθεί. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες με σκοπό τη μείωση ή την εξάλειψη μηνυμάτων που αποστέλλονται στους πελάτες.

Ερωτήσεις σε θέματα απορρήτου

Αν έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες για την Πολιτική απορρήτου της Skytrack ή την επεξεργασία δεδομένων, επικοινωνήστε μαζί μας.

Όλα τα μηνύματα επικοινωνίας εξετάζονται και παρέχονται απαντήσεις σε αυτά το συντομότερο δυνατό.

Η Skytrack  ενδέχεται κατά καιρούς να επικαιροποιεί την Πολιτική απορρήτου. Όταν τροποποιούμε την παρούσα πολιτική, θα αναρτάται σχετική ειδοποίηση στον διαδικτυακό μας τόπο, μαζί με την επικαιροποιημένη Πολιτική απορρήτου.

Η Πολιτική απορρήτου της Skytrack ενημερώθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2022.

Call Now Button